FOGADJ GYAKORNOKOT AZ ELTE-RŐL!


Az ELTE Pszichológia és Pedagógia Kar Interkulturális Pszichológia és Pedagógia Központja mesterszakos hallgatói részére terepgyakorlati helyszíneket keres a 2015-ös gyakorlati időszakra. A terepgyakorlat 60 óra civil szervezetnél eltöltött időt jelent.

Az interkulturális pszichológiai és pedagógiai önálló mesterképzés célja olyan felkészült szakemberek képzése, akik a hazai társadalmi és a nemzetközi élet különböző területein (az oktatás és nevelés intézményeiben, a köz-, a civil- és a magánszférában) képesek az interkulturális kapcsolatok és kommunikáció sajátosságainak megértésére, valamint a különböző kultúrájú emberek együttes munkájának eredményes szervezésére.

Várjuk olyan szervezetek jelentkezését, akik szívesen fogadnának gyakornokokat 2015. márciusától (például) a következő feladatok valamelyikének ellátására:

- részvétel elemző, kutató tevékenységekben (társas interakciók elemzése; szervezeti működés vizsgálata; pedagógiai módszerek vizsgálata; film-, szöveg-, képelemzés; elméleti szakirodalmi elemzések készítése stb.)

- egyéni tanulássegítés, mentorálás, képzés

- interkulturális közösségi programok kidolgozása, megszervezése (iskolai, szervezeti rendezvények; szakkörök, filmklub, stb.)

- konferenciák, képzések szervezése és lebonyolítása

A hallgatók és a szervezetek közösen határozzák meg, hogy pontosan milyen tevékenységeket, milyen formában végeznek a terepgyakorlat során.

Amennyiben szeretnétek élni a lehetőséggel és egy (vagy több) gyakornokot fogadni az ELTE interkulturális pszichológia és pedagógia szakos hallgatói közül, jelentkezzetek a titkar@ifjusagitanacs.hu e-mail címen 2014. december 8-ig.

Bővebb információt a titkar@ifjusagitanacs.hu e-mail címen tudtok kérni.

Dokumentumok:

Terepgyakorlat leírás

Terepgyakorlat követelmények

 

Forrás: ifjusagitanacs.hu
felnőttképzési
engedélyezési szám:
E-001244/2015