VET + YOUTH = EMPLOYABILITY


Partnerkereső szemináriumon való részvételi lehetőséget kínál az Erasmus+ Ifjúsági Programiroda. Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 20-a.

A jelentkezés és a részvétel általános feltételei:

  • a jelentkező tevékenységi területe megfeleljen a kiírásban szereplő kategóriák valamelyikének,
  • beszéljen társalgási szinten a program munkanyelvén,
  • képes legyen a programon szerzett tapasztalatot Magyarországon hasznosítani, illetve legyen tisztában az adott téma magyar vonatkozásaival,
  • rendelkezzen az általa képviselt szervezet maximális támogatásával,
  • részt tudjon venni egy a képzési / fejlesztő programra felkészítő személyes találkozón (adott esetben, egy telefonos egyeztetésen),
  • vállalja, hogy a képzési program első, illetve utolsó napján utazását az NCSSZI - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda bármely időpontban megszervezheti mindenféle korlátozás nélkül,
  • a programról való hazatérés után 48 órán belül kitölti és visszajuttatja az NCSSZI - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda által összeállított beszámoló kérdőívet, valamint egy héten belül írásos beszámolót készít előre megadott szempontok szerint, amelyet az NCSSZI - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda szabadon felhasználhat a program promóciójához (közösségi média felületen, az NCSSZI - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda honlapján, ill. tájékoztató kiadványaiban).


Hogyan lehet pályázni?

Kérjük, minden programra töltse ki a MAGYAR NYELVŰ JELENTKEZÉSI KÉRDŐÍVET, valamint az idegen nyelvű online űrlapot egyaránt, a kiírásnak megfelelően, az adott határidőig.

A részvétel költségei

A résztvevők nemzetközi utazását, illetve biztosítási költségeit az NCSSZI - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda fedezi, a külföldi szállást és étkezést, valamint a programhoz kapcsolódó egyéb költségeket a fogadó nemzeti iroda vagy a szervező fedezi.

Részvételi díj

A részvételi díj minden program esetében 10.000.-Ft, amelyet a résztvevőnek átutalással kell kiegyenlítenie a pályázatról született döntést követően. A részvételi díjról az NCSSZI - Erasmus+ Ifjúsági Programiroda számlát állít ki. 


További információkért kérjük kattintson ide

 

Forrás: tka.hu
felnőttképzési
engedélyezési szám:
E-001244/2015